19 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΔ ΔΩΡΙΔΑΣ

Ένα ακόμα σημαντικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βορειοδυτικής Δωρίδας, πραγματοποιήθηκε στο Τρίστενο,στο χώρο του σχολείου.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Τρίστενου,το οποίο είναι κτισμένο το 1904 και έκλεισε το 1967.Πέρσυ όμως έπειτα από 54 χρόνια ανακαινίστηκε και άνοιξε την πόρτα του στις 7 Αυγούστου.
19 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΔ ΔΩΡΙΔΑΣ
Θέμα του 19ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου η Βιώσιμη Ανάπτυξη της Β/Δ Δωρίδας και στόχος οι ανάγκες νέων μορφών συνεργασίας των τοπικών κοινωνιών και βιώσιμων προτάσεων ανάπτυξης σύμφωνα με τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα της περιοχής.
Πλήθος δημοτών, φορέων, συλλόγων και αντιπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραβρέθηκαν για να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα.
Οι ομιλητές του Συνεδρίου, διακεκριμένοι επιστήμονες, ανέπτυξαν προτάσεις ενδιαφέρουσες και για τις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές μας αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Δωρίδας, για την τοπική απασχόληση και οικονομία, την προσέλκυση νέων ανθρώπων και την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων, την αναβάθμιση τοπικών υποδομών, την προστασία και διαφύλαξη της πολιτισμικής και φυσικής κληρονομιάς και πολλά ακόμα.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ,ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ .
19 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΔ ΔΩΡΙΔΑΣ  19 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΔ ΔΩΡΙΔΑΣ

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter