734 ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

734 ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  734 ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 4.1 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014 – 2020

 

Ενημερωτικό σημείωμα του Αντιπεριφερειάρχη Δ. Βουρδάνου

734 Σχέδια Βελτίωσης συνολικού προϋπολογισμού 33,4 εκατομμυρίων ευρώ εντάσσονται στο Μέτρο 4.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης- Κτηνιατρικής & Περιβάλλοντος κ. Δημήτρη Βουρδάνου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την εξέταση των ενστάσεων που θα υποβληθούν, θα ακολουθήσει και η ένταξη επιπλέον επενδυτικών προτάσεων με δημόσια δαπάνη 3,9 εκ. ευρώ. Έτσι για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το συνολικό ποσό θα ανέλθει στα 37,3 εκ. ευρώ, καλύπτοντας παραπάνω από το 80% των αιτήσεων που υποβλήθηκαν.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησής ένταξης από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου έχει αναρτηθεί η σχετική απόφαση.

Ο κος Βουρδάνος δήλωσε χαρακτηριστικά :

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περίμεναν οι αγρότες μας, καθώς δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και ενισχύεται η τοπική κοινωνία. Στόχος μας είναι να δώσουμε, μέσω των επενδυτικών προτάσεων, ώθηση στον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και στη βελτίωση του περιβαλλοντικού τους προφίλ, σε συνδυασμό με την άμβλυνση των επιπτώσεων εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής».

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ FOKIDANEWSGR

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter