Δενδροφύτευση Κερασιών στο χωριό μας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς θέλει να ευχαριστήσει τον συγχωριανό μας, Κωνσταντίνο Χαλιορή για την ευγενική του προσφορά προς το χωριό του παππού του.

Ο Κωνσταντίνος  Χαλιορής είναι Οικονομολόγος – M.Sc και υποψήφιος Διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.Είναι  Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης”και έλκει την καταγωγή του από το χωριό μας, Κερασιά – ΦΩΚΙΔΑΣ.

Είναι εγγονός του Κωνσταντίνου Σκουρή, υιός της Ελένης  Σκουρή και δείχνει  έμπρακτα  την αγάπη του για το χωριό του παππού του, προσφέροντας δέκα (10) δέντρα κερασιάς  και  αναλαμβάνοντας τα  έξοδα φύτευσης  και  περίφραξης των δέντρων αυτών.

Εις μνήμην του παππού του, Κωνσταντίνου  Σκουρή, προσέφερε  τις κερασιές,  ώστε  να  στολίζουν την  είσοδο  του  χωριού.

Την γεωργική εργασία της δεντροφύτευσης έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος που προσέφερε και τους πασσάλους καθώς επίσης και ο Ιωάννης Γκάνος ,που επίσης βοήθησε .

Η δεντροφύτευση έγινε στην τοποθεσία (Κοκκινοσταλος),και ευχαριστούμε την κυρία Πραξια Αδρασκελα που μας παραχώρησε ένα μέρος του χώρου.

 

Όποιος άλλος θέλει να συμμετέχει στην δεντροφύτευση Κερασιών, παραπλεύρως της οδού από την είσοδο του χωριού έως την πλατεία του χωριού ,σαν μια συμβολική πράξη της φετινής χρονιάς του 2021 , ξεκινώντας μια συλλογική προσπάθεια που θα αφήσει ένα όμορφο μελλοντικό έργο,
ας επικοινωνήσει με τα μέλη του συλλόγου ή
www.kerasia-fokidas.gr
email info@kerasia-fokidas.gr

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter