ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ  ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021,ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ.

Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΖΩΣΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΕΧΟΝΤΑς ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΨΙΝ ,Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΦΑΡΜΑΚΗ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΕΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ,ΤΙΣ ΕΛΑΤΟΦΥΤΕΜΕΝΕς  ΠΛΑΓΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ  ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ  ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ   ΣΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ….

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ;

“ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,

ΠΕΡΑΣΑΝ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ,ΚΡΙΤΕΣ ,

ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ,ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ”.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΣΚΩΝΗ,ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΑΤΣΙΟΥ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΛΩΡΟ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΙΑΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΡΑΜΠΑΛΟ,ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ ΦΛΩΡΟΥ,ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΟΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΗ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

1)ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ {ΠΡΩΗΝ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ}

2)ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

3)ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ,Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΜΟΥΣΗΣ ,Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΝΟΣ,Η ΓΙΑΝΝΑ ΧΑΡΑΜΗ -ΓΚΑΝΟΥ,Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΔΗΜΑ,Η ΑΓΙΟΥΛΑ ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΚΑΣ ,Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ ΒΙΚΥ.

ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟς ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ,ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΡΕΣΟΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΔΑΡΑΚΛΗ , ΝΤΟΠΙΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΜΜΟΣ  ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ .

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΑΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΧΩΡΙΟ ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΑΣ….

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter