ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΣΙΩΤΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΣΙΩΤΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ  Την Τετάρτη 28 Ιουλίου, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών o αγαπητός συγχωριανός μας και αγαπημένος δάσκαλος στα νεανικά μας χρόνια
Σπύρος Ευαγγελόπουλος
 Η εξόδιος τελετή έγινε στο Κοιμητήριο της Ηλιούπολης σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω της πανδημίας. Ο Σπύρος σ’ όλη του τη ζωή υπήρξε μέλος του Συλλόγου και αρωγός στις προσπάθειες να μείνει ζωντανό το χωριό του που τόσο αγάπησε.
Ο Σύλλογος Κερασιωτών Δωρίδος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, τις αγαπημένες του κόρες και τα εγγόνια του που ευτύχησε να τα δει να προοδεύουν.
    ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΕΧΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥς ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ  ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ   ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ,ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
     Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΜΑΘΗΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ .ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ .ΕΓΙΝΕ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΑΘΗΝΩΝ
   ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΔΩΡΙΔΑΣ ,ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ ,ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ,ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ,ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ , ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΣΤΗ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ  .
   Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ .
 Η ΗΡΕΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΝ ΑΚΡΟΑΤΕΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ,ΔΟΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΙΚΟΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ .
  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ  ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ,ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ   ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.
                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑΣ
                                                    ΒΙΚΥ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΑΝΟΥ
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter