ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2023 {ΑΡΤΟΤΙΝΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΙΑΤΣΙ}

Από κοινού οι πολιτιστικοί σύλλογοι των τριών χωριών, Αρτοτινας, Κερασιάς και Κριατσιου, που οργάνωσαν φέτος την εκδήλωση για την κοπή πίτας του 2023, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ιδιαίτερη χαρά που μας χαρίσατε με την παρουσία σας!!!
Η φετινή εκδήλωση ήταν ιδιαίτερη μιας και σμιξαμε ολοι οι συγχωριανοί έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την κοινωνική ζωή των συλλόγων μας, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που όλοι βιώσαμε.
Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος, φάγαμε, ακούσαμε πολύ ωραία παραδοσιακή μουσική και χορέψαμε δίνοντας πολύ κεφι στην βραδιά αυτή!
Όλα τα μέλη των Δ.Σ. των πολιτιστικών μας συλλόγων ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους επίσημους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην παραδοσιακή κομπανία Κυρατζήδες και τον τραγουδιστή Ηλία Γακο για την καίρια συμβολή τους στην ποιότητα της διασκέδασης μας.
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία στην επόμενη εκδήλωση των συλλόγων μας, ώστε να δημιουργούμε μαζί αξέχαστες στιγμές!!ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2023  {ΑΡΤΟΤΙΝΑ  ΚΕΡΑΣΙΑ  ΚΡΙΑΤΣΙ}

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter