ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ (ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ) ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

 

Υλικά

3  φλυτζάνια του τσαγιού φρέσκα ντομάτα

1/2  κιλό κολοκυθοανθούς φρέσκους

600 γραμ. κιμά

1/2  φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι

αλάτι,πιπέρι

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κουταλάκι τσαγιού δυόσμο ξερό

 

Τρόπος παρασκευής

Αναμιγνύουμε όλα μαζί τα υλικά

Παίρνουμε τους κολοκυθοανθούς με προσοχή

και τους γεμίζουμε σιγά σιγά

Τους τοποθετούμε σε μια γάστρα

Προσθέτουμε  λάδι και λίγο ντομάτα χυμό

Αλάτι ,πιπέρι και λίγο νερό

Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 1 ώρα

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter